Brands

Arctic Zone

Az Arctic Zone hűtőtáskák mindenféle formában, méretben, stílusban és színben kaphatók, és a funkciók széles skáláját kínálják. Akár kézben, akár a háton hordva, piknikre, kirándulásra, utazás során nagyszerű segítség, hogy az otthonról hozott élelmet, italokat magunkkal vihetjük és bármikor fogyaszthatjuk a magas minőségű hűtőtáskából elővéve.

Arctic Zone products in webshop »

CamelBak

A CamelBak 1989-ben jött létre, miután a vállalat alapítója egy vízzel teli infúziós zacskó és egy harisnya felhasználásával elkészítette a prototípust, és feltalálta az első, kifejezetten a kerékpárosok igényeihez tervezett, kéz nélküli folyadékpótlási megoldást. Azóta sok minden változott, kivéve a Camelbak innovációra és minőségre való szomjúságát. Ma már a CamelBak a folyadékpótlás kategóriájában közismert név és piacvezető az ivóedények széles választékával.

CamelBak products in webshop »

Case Logic

A Case Logic - okos megoldások az életünk egyszerűbbé tételéért. A márka történetének elején egyetlen egyszerű ok vezérelte az alapítókat: hogy könnyedén és stílusosan szállíthassuk a holmijainkat. A Case Logic megadja a szabadságot, hogy zenénket, fényképezőgépünket és egyéb elektronikus eszközeinket biztonságosan és rendszerezve vihessük magunkkal.

Case Logic products in webshop »

Charles Dickens

Charles Dickens márkájú termékeink stílusát Dickens kora ihlette. A stílusos, kissé klasszikus darabokra az üzleti élet szereplői ékszerként tekinthetnek. A kiváló minőségű tollak és egyéb íróeszközök elegánsak, ráadásul nagy választási lehetőséget kínálnak. A díszes tokjaik könnyebbé teszik a szállítást és megvédik kedvenc írószerünket a külső sérülésektől. A kínálatot mappák, illetve más irodai eszközök teszik teljessé.

Charles Dickens products in webshop »

Cross

A Cross választékunk legrégebbi tollmárkája. A márkát 1846-ban alapították, de az idő múlásával annyit fejlődött, hogy tagadhatatlanul az egyik legmodernebb írószercsaláddá vált. A Cross tollak egyszerre trendik és professzionálisak. Ezek az értékek tükrözik a Te márkádat is? Ha igen, akkor a Cross jó választás.

Cross products in webshop »

Dopper

Csatlakozz közösségünkhöz az egyszer használatos műanyagok elleni küzdelemben a Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező Dopper palackok használatával.

Dopper products in webshop »

Elevate

Az innovatív anyagokat városi stílussal ötvöző Elevate energikus, mozgalmas életstílust képviselő márka, amely tükrözi a design, az innováció és az önkifejezés iránti elkötelezettséget. A 2006-ban megálmodott márka a 2010-es vancouveri téli olimpiai játékokon robbant be a köztudatba és azóta több design díjat zsebelt be (Red Dot, iF). A ruházati termékek kiegészítéseként 2015-től az Elevate számos kültéri terméket is kínál: ivóedényeket, szerszámokat, valamint táskákat, napszemüvegeket és sapkákat.

Elevate products in webshop »

Gildan

A Gildan kiváló minőségű ruhákat kínál: pólókat, sportingeket, zoknikat, fehérneműket és minden alapvető ruházatot az egész család számára. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő ruházatot, mindemelett a márka környezettudatos gyártás irányában is elkötelezett.

Gildan products in webshop »

Herschel

2009-es alapítása óta a Herschel mindig felvállalta a kockázatot. Folyamatosan újítanak, bővítik partneri hálózatukat, csökkentik a környezetre gyakorolt hatásukat, és új utakra indulnak. Bátorítanak a komfortzónánk elhagyására, letérésre az ismeretlen ösvényekre, melyek először talán ijesztőnek tűnnek, de az élet legnagyobb élményeihez vezetnek.

Herschel products in webshop »

Hidratespark

Bemutatjuk a HidrateSparkot, az innovatív, intelligens vizespalackot, amely úgy segít a folyadékpótlásban, mint eddig egyetlen ivóedény sem! A palack világít, hogy emlékeztessen arra, hogy a nap folyamán több vizet igyál, és Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az alkalmazáshoz, hogy minden kortyot lekövethess. Klinikailag bizonyítottan elősegíti az egészséges folyadékfogyasztási szokások kialakítását és nyomonkövetését.

Hidratespark products in webshop »

Journalbooks

A JournalBooks "Amerika elsőszámú napló-innovátora" néven ismert, és a promóciós termékek iparágában is az egyedi naplók és jegyzetfüzetek kategóriavezetőjeként tartjuk számon. A JournalBooks márka számos iparági díjat nyert a modellek kialakítása miatt és a nyomtatás minőségéért. Ma már több amerikai vállalkozás és vállalat választja a JournalBooks-t, így az USA legnagyobb füzetgyártója.

Journalbooks products in webshop »

Kariban

A francia Kariban márka 1998-tól kínálja a klasszikus promóciós ruházati termékeit, melyek közt megtalálhatóak sapkák, pólók, kabátok és dzsekik. Az eredetileg rögbi pólókra szakosodott márka hamar kibővítette kínálatát promóciós, szakmai és vállalati ruhákkal és kiegészítőkkel. Ma több mint 300 Kariban modell érhető el mind Európában, mind pedig az Egyesült Államokban rendkívül versenyképes áron. Mindegyik modellt úgy terveztek meg, hogy könnyen személyre szabható legyen szitanyomással vagy hímzéssel.


Kariban products in webshop »

Karst

A Karst soha nem a papírformát követte, így füzeteit sem papírból gyártotta, hanem kőzúzalékból. A Karst kőpapír kihívást jelent a hagyományos cellulózpapírral szemben, mivel a gyártás során nem használnak fát, vizet, savakat vagy fehérítőket. Az eredmény? A legfehérebb és legsimább papír a piacon, miközben fenntartható és környezetbarát.

Karst products in webshop »

Luxe

Írószerek díszdobozban, elegáns füzetek, stílusos kiegészítők kiváló ár-érték arányban.

Luxe products in webshop »

Mepal

A Mepal célkitűzése olyan hasznos, látványos háztartási eszközök gyártása, amelyekkel az élet egyszerű pillanataiban is örömöt lelhetünk. A hollandiai központban mindig a legmagasabb követelményeket támasztják az anyaggal, a termék minőségével, a biztonsággal és a Mepal termékek gyártásával szemben.

Mepal products in webshop »

Ocean Bottle

Az Ocean Bottle olyan újrahasználható palackokat gyárt, amelyekkel segítik megakadályozni az egyszer használatos műanyag palackok óceánba jutását. A márka minden egyes palack eladásával 11,4 kg műanyag összegyűjtését finanszírozza, ami 1000 műanyag palacknak felel meg. A begyűjtés folyamata során fejlesztik a part menti közösségekben az emberek által működtetett újrahasznosítási infrastruktúrát.

Ocean Bottle products in webshop »

Parker

"Mielőtt a tinta megszárad..." 1888-ban George Safford Parker megalapítja a Parker Pen Company-t. Célja olyan toll megalkotása volt, amellyel diákjai nem ejthetnek foltot a papíron és ezzel örökre meghatározta az íráshoz való viszonyulásainkat és elvárásainkat. A mindenki által ismert Parker Jotter golyóstoll 1954-ben került a piacra és azóta szinte változatlan formában az egész világ kedvence. A Parkerhez köthető az az ikonikus reklámfogás, amikor egy Parker tollat kiejtettek egy repülőgépből. Ez a nagy ejtési teszt, amely megmutatta, hogyan ellenáll a Parker a megpróbáltatásoknak.

Parker products in webshop »

Prixton

Exkluzív és innovatív technológiai márka az összes promóciós lehetőséghez, széles termékválaszték: tevékenységkövetők, okosórák, akciókamerák, Bluetooth hangszórók, fejhallgatók és fülhallgatók.

Prixton products in webshop »

Roly

A Roly márka spanyol alapítói már több, mint 25 éves szakértelemmel rendelkeznek a ruhaipar területén, azon belül a promóciós textilek piacán. A legjobb szöveteket és alapanyagokat választják ki alapanyagul. A gyártás során történő minőségellenőrzéseknek köszönhető, hogy a Roly az egyik legmegbecsültebb márka lett az európai promóciós textilszektoron belül. A vállalat az elmúlt 4 év során több mint 60 000 fa ültetésében vett részt, ami 10 500 tonna CO2-kibocsátás-csökkentést jelent.

Roly products in webshop »

Rotring

A Rotring épp olyan, mint a német autómárkák: műszaki kiválóság és megbízhatóság jellemzi. A Rotring márka a töltőceruzák révén nőtt nagyra, mert minőségének köszönhetően a mérnökök és építészek kötelező munkaeszköze lett. Alapozd meg üzleti kapcsolataidat egy Rotring ceruzával vagy golyóstollal.

Rotring products in webshop »

SCX Design

Az SCX design márka arra szakosodott, hogy stílusos, innovatív, egyedi termékeket tervezzen promóciós célra, céges ügyfelek számára. A márka küldetése, hogy a kulcsfontosságú fogyasztási szokások alakításával hozzájáruljanak a fenntartható jövőhöz. Az SCX Design termékek exkluzívak és bejegyzettek.

SCX Design products in webshop »

Seasons

A Seasons márka minden modelljét egy természetes, kényelmes otthonba képzeljük el. Céges logóval ellátva is biztosak lehetünk benne, hogy a célcsoportunk örömmel hazaviszi majd és évekig használja ezeket a stílusos konyhai, fürdőszobai eszközöket.

Seasons products in webshop »

Sol´s

A Sol´s hihetetlen nagy választékot kínál minden érdeklődőnek. Ez a márka a divat világában is naprakész, elegáns ruhadarabjai az utcán, illetve munkához is szívesen ajánlottak. A felnőtt ruházat mellett a Sol´s figyelmet fordít a gyerekek öltöztetésére is, illetve a sportos, aktív életet kedvelőkről se feledkezik meg. A felsőruházaton kívül táskák, sapkák, nyakkendők széles választéka várja a megrendelők választását.

Sol´s products in webshop »

Stabila

Ha a pontosság számít, akkor egy Stabila-ra van szükséged. A Stabila, mint a többi német márka, világszerte a precizitásáról és tartósságáról ismert. Kínálatunkat kiegészítettük az összehajtható vonalzóval. Minden ezermester egyetért abban, hogy egy szerszámkészlet sem lehet teljes nélküle.

Stabila products in webshop »

Stilolinea

Az 1970-es évek elején a Stilolinea volt az első olyan tollgyártó cég, amely a tollakat kifejezetten promóciós eszközként kezdte hirdetni. A Stilolinea ma az egyik leghíresebb európai tollmárka, amely kiváló minőségéről ismert. 100%-ban olasz gyártmány.

Stilolinea products in webshop »

TEKIO

Sokoldalú termékek privát és szakmai felhasználásra. A Tekio a modern fogyasztói igényekre reflektáló válogatás: egyrészt a távoli munkavégzésre fókuszál, másrészt a mobil eszközök használatát könnyíti meg otthon vagy útközben. A márka minimalista koncepciót követ a díszítések mellőzésével, az egyszerűség, hasznosság elvének szem előtt tartásával. Minden termék környezetbarát, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

TEKIO products in webshop »

Thule

A Thule-t 1942-ben alapította Erik Thulin, a természet szerelmese. A Thule nevet egy úgynevezett csukahorgászcsapdára nyomtatta, és értékesíteni kezdte a skandináv horgászoknak. A "Bring your life" mottó alatt a Thule világszerte prémium termékek széles választékát kínálja az aktív emberek számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy biztonságosan, egyszerűen és stílusosan vihessék magukkal a dolgaikat.

Thule products in webshop »

Victorinox

Napjainkban Svájc a magas életminőségéről ismert. Ez nemcsak tiszta hegyilevegő miatt van így, hanem a svájciak tökéletesség iránti elkötelezettségének köszönhető. A Victorinox ezt a hozzállást testesíti meg. A márka vezérelve: "az igazi minőség mindig a részletekben rejlik". Ezt tükrözi a temékek megbízhatósága és a tartóssága.

Victorinox products in webshop »

Waterman

A Waterman-t 1884-ben alapították New Yorkban, de a márka olyan jól teljesített az európai piacon, hogy Franciaországba helyezték át a székhelyét és többé vissza se nézett. A Waterman Európában találta meg stílusát és sikerét. Waterman az eleganciát a szépség és az innováció tökéletes egyensúlyaként írja le, mert a Waterman toll nem helyezi előtérbe a stílust a funkció kárára. Míg a külsejét az időtlen szépség, a belsejét a tartósság jegyében tervezték. Kosztolányi Dezső kedvenc tolla is a Waterman volt.

Waterman products in webshop »

Wellmark

A Wellmark márkát 2017-ben azzal az elképzeléssel alapították, hogy olyan luxus testápolási és háztartási termékek kerüljenek ki a piacra, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat, vegánok, valamint szociálisan is hozzájárulnak a társadalom jóllétéhez. A termékcsalád ma már szappanokat, fürdősókat és illatgyertyákat tartalmaz. Minden darabon exkluzív módon helyezhető el a cégek logója.

Wellmark products in webshop »

Xtorm

Az Xtorm tiszta erőből adja az energiát az eszközeidnek épp akkor, amikor szükséged van rá. Laptop, tablet vagy az okostelefon gyorstöltése földön, vízen vagy a levegőben, pirkadattól napnyugtáig, városnézéskor vagy izgalmas szabadtéri kalandjaid során Xtorm töltővel, szabadon.

Xtorm products in webshop »

Present Perfect


This website uses cookies in order to provide you with a better service and to improve your browsing experience, but they not store personal data. By browsing through it, you automatically consent to its use.